Ágynemű

Nincsen jobb a frissen vasalt ágyneműnél! Ki ne szeretne olyan pihe puha ágyikóba feküdni, ami kellemes, kényelmes és ezt az érzés egész éjszaka megtartja? Ha Ön sem szereti a gyűrött huzatokat, takarókat, akkor válassza a vasalas.net ágynemű vasalás szolgáltatását. Vállaljuk, hogy ágyneműjét, legyen az takaró, lepedő, dunna, vagy párnahuzat készre vasaljuk, hogy Önnek csak használnia kelljen.

Alkalmi ruha

Ahogy nem hordjuk mindennap az alkalmi ruhákat, ugyanúgy figyelmet kell szánnunk a finom és különleges anyagok mosás utáni vasalására is. Ezek a különleges napokon viselt öltözékek, alkalmi ruhák vasalásával nem szabad kapkodnunk, fontos, hogy kövessük az öltözet vonalát, szabását. Cégünk leveszi az Ön válláról ezt a terhet, mert kiemelten foglalkozunk kisestélyik, öltönyök és alkalmi ruhát tisztításával, valamint vasalásával.

Blézer

Egy komoly nő divatos blézert hord, főleg, ha munkaköre megköveteli azt. Egyetlen elegáns nő sem engedheti meg magának, az üzleti vacsorák, megbeszélések alatt, hogy a viselt kosztüm vagy blézer gyűrött legyen. A kosztümök, blézerek vasalására sokszor egy fárasztó nap után már nem maradhat ereje vagy épp ideje. Érdemes igénybe venni, a blézer illetve a kosztüm vasalás szolgáltatásunkat, mert mi a olyanra vasaljuk blézerét, hogy az tökéletesen álljon Önön.

Blúz

Ne szenvedjen ruhái, felsői és blúzai vasalásával, bízza azt inkább egy profi szakember gárdára, a vasalas.net-re! Próbálja ki Ön is, a blúz vasalás szolgáltatásunkat! Ha mi vasaljuk felsőruháit, topjait, blúzait, akkor a különbséget már az első viselésnél érezni fogja. Célunk, hogy a ránk bízott ruha, olyan puha és kényelmes legyen viselője számára, mint az addig soha!

Blúz (fodros)

A fodros blúzok vasalása kellő odafigyelést igényel, mert a fodros blúznak egyszerre kell eleganciát és lazaságot árasztania. Ezt a legegyszerűbben úgy érhetjük el, hogy a fodrokat finoman, míg a blúz többi részét gyűrődésmentesre vasaljuk. Cégünk vállalja fodros blúzainak tisztítását, vasalását, gyors határidőre, akár háztól-házig (futárszolgálatos házhozszállítás) szolgáltatással is.

Csipkézett terítő

A nagyszülőktől megörökölt vagy a kézzel késztett, hímzett csipkézett terítő nagyon értékes darabja a családi otthonoknak. Rengeteg emlék, öröm és érzés jut eszünkbe, amikor a csipkézett terítőkre nézünk, éppen ezért nem mindegy, hogy kire bízza azok mosását, tisztítását és vasalását. A vasalás.net csapata kellő odafigyeléssel és gonddal jár el csipkézett terítői kezelésénél, hogy az érzések és az emlékek még tovább Önben élhessenek.

Díszpárna

Lakásunk, otthonunk és a nappalink fő kelléke a díszpárna. Éppen ezért nem mindegy, hogy hogyan kezeljük, mossuk, vasaljuk díszpárnáinkat. Ha meggyűrődött a huzat, máris nem lesz olyan esztétikus és szép. Ha eldeformálódik a párnánk alakja, rögtön nem lesz olyan kényelmes. Ezekkel mind nem kell foglalkoznia, ha a vasalas.net díszpárna vasalás szolgáltatását választja!

Estélyi ruha

Egy fontos esemény körül jár folyamatosan az agya? Ön is aggódik, hogy minden rendben legyen? Tudja már, hogy milyen estélyi ruhát fog viselni aznap? Ha a vasalás.net-el vasaltatja estélyi ruháját, akkor biztos lehet abban, hogy öltözékét, ruháját mindenki megcsodálja majd. A szekrény aljából előkerült, gyűrődött, régen hordott estélyi ruhák sem foghatnak ki rajtunk, szolgáltatásunkkal a leggyűröttebb estélyi ruha is olyan lesz, mint újkorában!

Függöny

Mosás után, a legtöbb függönyt bizony vasalni is kell, még a divatosnak számító organza, voile és szable fényáteresztő függönyöket is. A vastagabb sötétítő és dekorációs függönyökről nem is beszélve. Függönyeik vasalása során kiemelt figyelmet fordítunk a kezelési utasítások betartására és szem előtt tartjuk megrendelőink egyéni igényeit is. Ha elege van a gyűrődésekből, akkor a vasalás.net függöny vasalás szolgáltatása az, ami Önnek kell.

Ing

Ahogy az üzleti világban, úgy már a hétköznapi férfiak és nők kedvelt viselete lett az ing. Természetesen nem mindegy, hogy hogyan van vasalva az az ing. Cégünk filozófiája szerint, az ing nyaka legyen gyűrődésmentes. Az ing kar részének csak egy éle legyen, csukló része pedig szintén legyen gyűrődésmentes. Ezek után következik az ingek hátának és elejének külső-belső vasalása. Cégünk vállalja ingjei vasalását rövid, akár 24 órás határidővel.

ing

Ing vasalás, ing vasalása

23_l

Elege van a házimunkából? Elfárad mire végez az otthoni tennivalókkal? A legjobban Ön is a vasalást utálja? Szerencséje van, mert nálunk ingjét is gyűrődésmentesre vasaltathatja!

24_l

Válassza a vasalás.net ing vasalás szolgáltatását, akkor is, ha nincs ideje, kedve vasalni, vagy csak szeretné párját tehermentesíteni. Ipari technológiával, nagy szakértelemmel és hozzáértő, kedves kollégákkal vállaljuk ingek vasalását, akár 24 órás határidővel is.

Az ing vasalása szolgáltatásunkat rendszeresen megrendelőknek mennyiségi kedvezményt adunk!

Left handed person ironing a pair of trousers with a steam iron emitting clouds of steam, cropped view of iron and clothing

Kabát

A kabátok tisztítása után a vasalás.net-nél lehetőség van a kabátok, kíméletes mégis szakszerű vasalására. A nálunk vasalt kabátokat, nagy teljesítményű, ipari vasalóval kezeljük, hogy azok teljesen gyűrődésmentesek legyenek és ezt minél tovább megőrizzék.

Mellény

Amennyiben mellénye vasalására keres szakembert, ne kutakodjon tovább. A vasalás.net átvállalja Öntől a mellények vasalását megfizethető áron, garanciával, akár 24 órás határidővel és háztól-házig szolgáltatással. Mellényét biztos helyen tudhatja, ha a mellény vasalását cégünkre bízza!

Menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha vasalásánál kifejezetten nagy figyelmet fordítunk a ruha anyagára és a kezelési utasítására. Munkatársaink professzionális vasalási tapasztalattal rendelkeznek, így menyasszonyi ruhájának vasalását biztos kezekben tudhatja. A jeles napot egyetlen gyűrődés sem ronthatja, ha a mennyasszonyi ruhát a vasalás.net vasalta! :)

Nadrág

Vállaljuk nadrágok professzionális vasalását, akár másnapra is! Nálunk minden nadrág lábszárának csak egy éle van és a nadrág többi része tökéletesre, gyűrődésmetnesre van vasalva! A nadrágok vasalása sosem volt egyszerűbb a vasalás.net szolgáltatásával. Vasalni való nadrágját leadhatja a futárszolgálatunknál is, amely azt a vasalás után ismét házhoz szállítja!

Női Ruha

Drága Hölgyek, Háziasszonyok! Mostantól nem kell a női ruhák, ruhadarabok fáradtságos vasalásával foglalkozni! Adja le vasalásra női felső és alsóruházatát, amelyet cégünk a megadott határidőre gyönyörűre, gyűrődésmentesre vasal. Miért fáradozna a vasalással, ha az egy megbízható és profi csapatra is bízhatná?! Válassza a vasalás.net-et és nem fog csalódni!

Öltöny

Öltönyök vasalása a vasalás.net-nél! A ránk bízott öltönyöket gőzkefés, kifejezetten az öltönyök vasalására készített ipari vasalóval, közepes hőfokon, a varrásoktól kifelé haladva vasaljuk. Senki sem szeretne egy üzleti megbeszélésre, tárgyalásra gyűrött öltönyben érkezni, éppen ezért garanciát vállalunk a hozzánk leadott öltönyök vasalására!

Organza függöny

Organza függönyeit, tisztítás és mosás után vasaltassa egyenesre a vasalás.net csapatával! Szakembereink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy visszakapott függönyei gyűrődésmentesek legyenek. Célunk, az, hogy vasalásunkkal ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek! Ha Ön sem szereti a gyűrött függönyöket, akkor próbálja ki vasalás szolgáltatásunkat!

Poló

Ugye Ön sem szeret fáradozni a házimunka, a vasalás elvégzésével? Van egy jó hírünk az Ön számára: mi tudjuk a megoldást! Vasaltassa ruháit, pólóit a vasalás.nettel! Szakembereink, profi vasalóink garantálják, hogy az Ön pólói, trikói és felrő ruhái tökéletesre és gyűrődésmentesre lesznek vasalva!

Sötétítő függöny

A sötétítő függönyök vasalása fáradtságos munka! Ne fárassza magát, inkább válassza Cégünk sötétítő függöny vasalás szolgáltatását. Többek között vállaljuk bársony, selyem, műszál és szatén anyagú sötétítő függönyeinek vasalását, tisztítását. Háztól-házig futárszolgálatunk segítségével, a sötétítő függönyök vasalásához, még ki sem kell tennie a lábát otthonából!

Székhuzat

Székhuzat vasalás hihetetlen árakon! Ne keressen tovább! Ha olcsón szeretne vasaltatni, akkor önnek a vasalás.net szolgáltatása kell! Vállaljuk mindenféle székhuzat, párna, székszoknya vasalását! Székruházatának vasalását háztól-házig futárszolgálattal való szállítással is vállaljuk!

Szoknya

Ugye Ön sem szereti a gyűrött szoknyákat? Vasaltassa szoknyáit a vasalás.net csapatával! Cégünk professzionális eszközökkel vállalja kötött, vászon és bármilyen más anyagú szoknya vasalását! Ne fáradjon a szoknya vasalásával! Vasaltassa szoknyáját velünk!

Szövet kabát

Cégünk vállalja szövet kabátok vasalását! Megbízható embert keres a kabátok vasalására? Nem kell tovább keresnie! A vasalás.net megbízható, profi eszközökkel és szakemberekkel dolgozik, így Önnek nem kell aggódnia a szövet kabátok vasalásáért.

Terítő

Semmit sem ér az ünnepi ebéd, ha azt egy gyűrött terítőre tálaljuk. Ez Önnel nem fordulhat elő, ha velünk vasaltatja terítőit. Gyapjú, pamut, mintás, fonott és bármilyen más terítő vasalását, kezelését vállaljuk. Ha sok a dolga és nem marad idő a terítő kivasalására, akkor is érdemes a vasalás.net-et választania! 24 órás határidővel és futárszolgálattal való szállítással is vállaljuk a terítők vasalását!

Vasaló futár

Otthon összegyűlt a vasalatlan tiszta ruha? Nem fér már el a dobozokba, zsákokba rakott mosott ruháktól? Nincs kedve, ideje a vasalásra, de nem is szeretne idegent az otthonába engedni? Akkor Önnek a vasalás.net szolgáltatásaira van szüksége! Futárszolgálattal szállítva vállaljuk mindenféle fehér és alsónemű, felsőruházat, alsóruházat vasalását, mérettől és anyagtól függetlenül!

Zakó

Gyűrődött a zakója? Akkor, itt az ideje kivasalni! Cégünk kedvező áron vállalja zakók vasalását! Halomban állnak otthon a vasalatlan ruhái, zakói? Ne hagyja tovább gyűrődni a zakókat, vasaltassa ki azokat! Vállaljuk a zakók vasalásán kívül, nadrágok, ingek, nyakkendők, mellények, öltönyök vasalását is!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás