Alkalmiruha

Foltos, piszkos, koszos az alkalmi ruhája? Egy igazán jó tisztítót keres, aki jól és megbízhatóan dolgozik? A vasalás.net csapata vállalja mindenféle alkalmi ruhák, alkalmi viseletek tisztítását, akár háztól házig szállítással és 24 órás határidőre is.

Ballonkabát

Előkerült a padlásról, szekrényből a ballon kabát, de az csupa kosz, mocsok, piszok? Semmi gond, mert cégünk ballon kabát tisztítás szolgáltatásával, ballon kabátja olyan lesz, mint amilyen új korában volt!

Bermuda

A különleges anyagú rövidnadrágok, bermudák tisztítása számunkra nem ismeretlen. Ha biztos kezedben akarja tudni a bermuda tisztítását, akkor válassza a vasalás.net profi csapatát. Ipari technológiával, több éves tapasztalattal vállaljuk rövidnadrágok, bermudák tisztítását.

Blézer

Foltos, mocskos, piszkos a blézere? Nincs ideje, ereje foglalkozni a blézer kitisztításával? Akkor Önnek a vasalás.net blézer tisztítás szolgáltatásra van szüksége. Vállaljuk blézerek kímélő, de mégis hatékony tisztítását. A blézerek tisztításakor külön figyelmet fordítunk azok anyagára és a tisztítás során mindig a kezelési útmutató szerint járunk el.

Blúz

Megfizethető Blúz tisztítás a vasalás.net-től! A blúzok tisztítása során kiemelt figyelmet fordítunk a ruha anyagára és a tisztítás minőségére. A blúzokat külön tisztítjuk, az átvételig szeparáltan tároljuk, így biztosítani tudjuk, hogy a tisztításra beadott blúzok ne keveredjenek össze egymással.

Blúz (fodros)

Közeleg egy fontos esemény, de elfelejtette a fodros blúzokat kitisztítani? Nincs egy tiszta blúza sem amit fel tudna venni? Ne essen kétségbe! Vállaljuk fodros blúzok tisztítását, rövid határidővel, budapesti átvétellel vagy háztól-házig szállítással.

Függöny

276-

A hozzánk beadott függönyök tisztítása során, mindig figyelembe vesszük a tisztítandó függöny anyagát. Az ipari mosó és tisztító eljárásaink alatt, ügyfeleink függönyeit végig elszeparáltan kezeljük. Legfőbb célunk, hogy leendő ügyfeleink a függöny tisztítás szolgáltatásunkkal maximálisan elégedettek legyenek.

A legtöbb sötétítő függöny finomabb és vastagabb anyagból készül. Ezek között is többségben vannak az olyan függönyök, amelyeket nem lehet egyszerűen mosógépben kimosni, hanem tisztítóba kell vinni. Éppen ezért mi, a vasalás.net a sötétítő és egyéb függönyök tisztítása során mindig figyelembe veszi a függöny anyagának legmegfelelőbb tisztítási (vagy vegytisztítási) eljárást, hogy a tiszta függönyök ne károsodjanak, ne menjenek össze és ne veszítsenek eredeti színükből.

Függöny (fel- és leszereléssel)

Cégünk vállalja a függönyök tisztítását, le- és felszereléssel együtt. Ha nem tudja leszerelni a függönyt vagy nincs ideje foglalkozni a függöny tisztítással, akkor vegye igénybe a függöny tisztítás szolgáltatásunkat. Vállaljuk, hogy a függönyöket otthonában leszereljük, elszállítjuk, kitisztítjuk, majd házhoz szállítjuk és végül ismét felszereljük. A vasalás.net vállalja a függönyök tisztítását, fel- és leszereléssel együtt, bevezető akció 2700 Ft+áfa/kg áron.

Gyapjúkardigán

A hideg idő beálltával előkerülnek a szekrények aljáról a meleg pulóverek, gyapjú kardigánok. Ezek a ruhák, kardigánok nem mindig a legtisztábbak, így használat előtt rájuk fér egy tisztítás. A vasalás.net gyapjúkardigán tisztítás szolgáltatása, pont ezekre a ruhákra specializálódott. Vállaljuk, a hozzánk tisztításra leadott kardigánok fertőtlenítését, tisztítását, rövid határidővel.

Gyapjúpulóver

Nem talál megbízható bejárónőt? Nem akar a szennyesekkel foglalkozni? Akkor olvasson, csak tovább! Cégünk megbízhatóan vállalja a szennyesek, gyapjú pulóverek tisztítását, mosását. Ha Önnek fontos, hogy ne nyúljanak meg gyapjúpulóverei, azokat időre és tisztán kapja vissza, akkor ne keressen tovább. A pulóverek tisztítása mellett vállaljuk azok mosását, vasalását és foltozását is.

Gyapjútakaró

Magát a gyapjútakarókat ritkábban tisztítjuk, mint azok huzatját. Ezek az általában kétszemélyes takarók nem férnek bele az otthoni mosógépbe, ráadásul az anyag a nem megfelelő tisztítószer használata miatt még károsodhat is. Ha meg akarja őrizni gyapjútakarói minőségét, akkor a gyapjútakarók tisztításához, válassza cégünket. Határidőre, vállaljuk a takarók tisztítását, akár házhozszállítási lehetőséggel.

Ing

A vacsoránál leöntötte vörösborral az ingjét? Vagy a városi szmogtól elszíneződött az ingje? Nem tudja kitisztítani az izzadságfoltokat az ing nyakáról, ujjából? Semmi gond, a vasalás.net segíthet rajta. Vállaljuk a foltos, piszkos, leöntött ingek tisztítását, akár 24 órás határidővel is. Ha már mindent kipróbált, de a kedvenc ingje még mindig nem tiszta, akkor Önnek ajánljuk az ing tisztítás szolgáltatásunkat.

Kabát

Az ónos eső, a havazás és a szmog hordás közben is károsítják kabátját. Ahhoz, hogy ismét tiszta legyen kabátja, azt évente tisztítani kell. Ebben lehet partnere a vasalás.net. Szakértő csapatunkkal és ipari tisztítási eljárásokkal vállaljuk a bőr, szövet és más egyéb anyagú, téli, nyári, rövid vagy hosszú kabátok tisztítását.

Kabát téli

A téli kabátokat csak a hideg időben hordjuk, így azok az év többi részében a szekrényben vagy a padláson porosodnak. Ha nem akarja, hogy Önt is megbámulják a piszkos, szöszös téli kabátja miatt, akkor válassza a téli kabát tisztítás szolgáltatásunkat. Vállaljuk, hogy eltűntetünk a téli kabátról minden foltot, piszkot, szennyeződést, mindezt rövid határidővel, akár háztól házig szállítással.

Kardigán

Ugye Ön sem szeretné, ha imádott kardigánja elkezdene fakulni? Pedig ez fog történni, ha a szennyes kardigánokat nem megfelelően tisztítják. A vasalás.net-nél minden kardigánt, az anyagának megfelelő eljárással tisztítunk, így tudjuk elérni, hogy a visszajuttatott, tiszta kardigán nem nyúlt és nem vesztett színéből sem. Tegye próbára Ön is a kardigán tisztítás szolgáltatásunkat.

Kisblézer

A blézer elegáns és divatos viselet, éppen ezért nem mindegy, hogy mivel és hogyan tisztították azt. Sok bosszúságtól mentheti meg Magát, ha a kis blézerének tisztítását profi csapatunkra bízza. Mi vállaljuk, hogy blézerét elszeparáltan, azokat ipari eljárásokkal, a blézer anyagát figyelembe véve tisztítjuk ki úgy, hogy a megbízónk a blézer tisztításával a lehető legjobban elégedett legyen.

Kosztümkabát

Ha egy elegáns partyn kell megjelennie, akkor időben ellenőrizze, hogy tiszta-e a kosztümkabátja. Akkor sincs még baj, ha már csak napok választják el ettől az eseménytől. A vasalás.net vállalja, hogy kosztümkabátját akár 24 óra alatt tisztítja. Kosztümkabát tisztítás szolgáltatásunkhoz ajánljuk a háztól házig szállítás opciót is, mert ekkor a kosztümkabát tisztításához Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából.

Lakástextil

Cégünk bővítette profilkörét a lakástextil, textilia, valamint lakásdekorációs anyagok tisztításával. Nagy teljesítményű tisztítógépekkel vállaljuk a lakástextíliák, minőségi textíliák, bútorszövetek, méteráruk tisztítását, kezelését. Ha lakásdekorációs anyagait vagy lakberendezési termékeit szeretné tisztítani, akkor is vegye igénybe a vasalás.net lakástextil tisztítás szolgáltatását.

Manyasszonyi ruha

Egyre többen szeretnének emlékezni minél többször a nagy napra és ezért nem bérlik, hanem megvásárolják az oltárnál viselt ruhájukat. A menyasszonyi ruhák tisztítása extra odafigyelést, törődést igényel, hogy a ruha patyolat tiszta, foltmentes és hibátlan legyen. A menyasszonyi ruha tisztítás szolgáltatásunkkal pontosan ezeket a terheket vesszük le az Ön válláról. A menyasszonyi ruha tisztítást nem csak magánszemélyeknek, hanem ruhakölcsönzőknek, esküvőszervezőknek is ajánljuk!

Mellény

Szövet mellény, farmer mellény, kötött mellény. Ezek tisztítása nem kihívás a vasalás.net profi csapatának. Nagy tapasztalattal, ipari technikával vállaljuk mellények tisztítását. Ha nem talál egy jó tisztítót, akkor tegye próbára a mellény tisztítás szolgáltatásunkat! Mi minden egyes mellény tisztításánál igyekszünk megrendelőink összes igényét kielégíteni.

Nadrág

Rövidnadrágok, hosszúnadrágok, kosztümnadrágok, öltönynadrágok és más típusú nadrágok tisztítását vállaljuk. A nadrágok tisztítása során, profi munkatársaink mindig a nadrág anyagának megfelelő tisztítási eljárást alkalmazzák. Ez a garancia arra, hogy a nálunk tisztíttatott nadrágok, mindig foltmentesen, tisztán kerülnek vissza megrendelőinkhez. Próbálja ki még ma a vasalás.net nadrág tisztítás szolgáltatását!

Pelerin

A vasalás.net nagy tapasztalattal vállalja az olyan ruhadarabok tisztítását, mint a pelerin, az ujjatlan körgallér vagy a poncsó. Ha előkerült a padlásról a nagyszülők pelerinje vagy poncsója és azt hordani szeretné, akkor Önnek a vasalás.net pelerin tisztítás szolgáltatásra van szüksége. A pelerinek tisztításuk után, visszahozzák a régi korok hangulatát.Szövet mellény, farmer mellény, kötött mellény. Ezek tisztítása nem kihívás a vasalás.net profi csapatának. Nagy tapasztalattal, ipari technikával vállaljuk mellények tisztítását. Ha nem talál egy jó tisztítót, akkor tegye próbára a mellény tisztítás szolgáltatásunkat! Mi minden egyes mellény tisztításánál igyekszünk megrendelőink összes igényét kielégíteni.

Pléd

A különleges anyagú (pl. szőrme) plédek, különleges tisztítást igényelnek. Nem mindegy, hogy milyen hőfokon, milyen anyaggal tisztítjuk ezeket a plédeket. Ha nem akar fáradni, vesződni a plédek tisztításával, akkor bízza azt egy profi partnerre, a vasalás.net-re. A szőrme plédek mellett vállaljuk továbbá bármilyen más anyagú, méretű pléd tisztítását is!

Póló

Makacs foltok a gyermek pólóján? Nem viszi ki a sár, homok foltot a mosógép a pólójából? Beleizzadt és besárgult a nyaka, az ujja? Ezekben az esetekben jól jön egy megbízható póló tisztító. Cégünk vállalja a háztartási pólók, mezek, egyenruhák tisztítását több éves tapasztalattal. Ha Ön túlságosan is elfoglalt, felesleges a pólók, felsők tisztításával foglalkozni, vegye inkább igénybe a póló tisztítás szolgáltatásunkat!

Pulóver

Pulóverek tisztítása Budapesten, akár házhozszállítással is. A vasalás.net profi munkatársaival vállalja, hogy pulóvereit a megadott határidőre kitisztítja. A pulóverek tisztítását kérheti 24 órás határidőre is, valamint ha igénybe veszi háztól-házig szolgáltatásunkat, akkor az otthonában is átveheti a tiszta pulóvereket. Legyen szó csak egy darabról, vagy akár több pulóverről, a vasalás.net megbirkózik a pulóverek tisztításával!

Ruha

Általános ruhatisztítás Budapesten! Ha már mindent megpróbált, de mégis foltos. Ha nem tudja, hogyan kezdjen neki. Ha már elfogyott az energiája, itt az idő, hogy kipróbálja a vasalás.net ruha tisztítás szolgáltatását. Cégünk vállalja, hogy az átadott ruhákat akár 24 órán belül patyolat tisztára varázsolja. Nincs több szőr, nincs több folt, nincs több koszos ruha. Tegye még ma próbára a ruha tisztítás szolgáltatásunkat!

Sál

Nagymamáink a tél közeledtével, régebben több sálat kötöttek. Ezen sálak tisztítása extra odafigyelést igényel még ma is. Egy sál anyaga roncsolódhat, ha azt mosógépben tisztítjuk, arról nem is beszélve, ha az a sál össze is megy. Ha nem akar kockáztatni, akkor válassza a vasalás.net sál tisztítás szolgáltatását!

Sötétitőfüggöny

A legtöbb sötétítő függöny finomabb és vastagabb anyagból készül. Ezek között is többségben vannak az olyan függönyök, amelyeket nem lehet egyszerűen mosógépben kimosni, hanem tisztítóba kell vinni. Éppen ezért a vasalás.net a sötétítő függönyök tisztítása során mindig figyelembe veszi a függöny anyagának legmegfelelőbb tisztítási (vagy vegytisztítási) eljárást, hogy a tiszta függönyök ne károsodjanak, ne menjenek össze és ne veszítsenek eredeti színükből.

Szmoking

Egy minőségi szmokingot miért próbálna otthoni körülmények között tisztára varázsolni? Nem is kell a szmoking tisztításával bajlódni, elég egy profi partnert keresni. A vasalás.net több éves tapasztalattal vállalja a minőségi szmokingok tökéletes tisztítását. Ha igénybe veszi a háztól házig szolgáltatásunkat, akkor még a sorban állásról is lemondhat, hiszen ekkor futárszolgálattal szállítjuk otthonába a tiszta szmokingját.

Szmoking nadrág

Sokan összekeverik az öltönyt a szmokinggal. A szmoking sokkal elegánsabb viselet, éppen ezért a szmokingok, szmoking nadrágok tisztítása sem hétköznapi tevékenység. Cégünk már a kezdetektől vállalja szmoking nadrágok vegytisztítását. Nálunk a szmoking nadrágok tisztítás után nem mennek össze, nem foltosak, nem koszosak, sokkal inkább olyanok, mint új korukban. Ha Ön is biztonságban szeretné tudni a szmoking nadrágokat tisztítás során, akkor válassza a vasalás.net-et!

Szmoking zakó

Egy elegáns partira csakis elegáns szmoking zakó való. Ugye Ön sem szeretné, hogy a tisztításra beadott szmoking zakója kifakuljon vagy összemenjen? A vasalás.net-nél ilyen nem fordulhat elő. A szmoking zakók tisztítása során, mindig a kezelési utasításban leírt módon tisztítjuk (vegytisztítjuk) a hozzánk beadott szmoking zakókat. Ha biztosra akar menni, akkor válassza cégünk szmoking zakó tisztítás szolgáltatását.

Szoknya (hosszú)

Szeretné, ha tisztítás után szoknyája ismét olyan lenne, mint új korában? Mi a vasalás.net-nél pont ezért vagyunk. Hosszú szoknya tisztítás szolgáltatásunkkal vállaljuk a szoknyák tisztítását, vegytisztítását. Ha már elege van a szoknyák tisztításából, ha már nem tud mit kezdeni a szoknyákkal, akkor vegye igénybe a hosszú szoknya tisztítás szolgáltatásunkat!

Szoknya (normál hosszú)

A szoknya divatos viselet, amit télen-nyáron hordhatnak a hölgyek. Egy igazán jó szoknya megérdemli azt a fajta odafigyelést, amit cégünk szoknya tisztítás szolgáltatása nyújt. A vasalás.net-nél megrendelőink ruháit (beleértve a szoknyákat is) elszeparáltan kezeljük és tároljuk. Minden egyes szoknyát (ruhadarabot) az anyagának megfelelő eljárással tisztítunk, ezzel is törekedve arra, hogy megrendelőink elégedettek legyenek. A szoknyák tisztításánál is vállalunk háztól-házig szállítást, így Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából.

Télikabát (hosszú)

Tisztíttassa télikabátját a vasalás.net-nél! Cégünk nagy tapasztalattal vállalja hosszú téli kabátok tisztítását, vegytisztítását. Ha koszos, ha piszkos, ha szőrős, ha hajas téli kabátja, akkor ne fáradjon a kabát tisztításával. A kabátok tisztítását háztól házig szállítással és akár 24 órás határidőre is vállaljuk.

Télikabát (normál hosszú)

Előkerült a szekrényből a téli kabát és ráférne már egy tisztítás? Nem tud egy jó tisztítót? Semmi gond, mert mi igen! A vasalás.net télikabát tisztítás szolgáltatását ilyen és ehhez hasonló esetekre találtuk ki. Több éves tapasztalattal, a kabát anyagának megfelelő ipari tisztító eljárásokkal vállaljuk a szövet, bőr és bármely más, egyéb télikabát tisztítását, vegytisztítását.

Toll dzseki

Dzseki tisztítás Budapesten! Ha már unja, hogy koszos dzsekije, akkor tegyen ellene! Cégünk korrekt áron, gyors határidővel (akár 24 óra alatt is) vállalja toll dzsekik tisztítását, vegytisztítását. Ha nem tudja, hogyan kezdjen neki a dzseki tisztításának vagy már nincs ideje foglalkozni a toll dzsekijével, akkor próbálja ki a vasalás.net toll dzseki tisztítás szolgáltatását.

Toll mellény

Toll mellényei tisztításával nem kell fáradnia! Elég, ha azzal megbízza a vasalás.net-et. A toll mellényeket az anyaguknak megfelelő kezeléssel tisztítjuk, így tudjuk garantálni, hogy a mellények anyaga nem károsodik. Ha igénybe veszi a háztól házig szállítás szolgáltatásunkat, akkor Önnek ki sem kell tennie lábát otthonából, hiszen ebben az esetben a toll mellényeket futárszolgálat hozza s viszi.

Tollkabát

Egy jó tisztítót keres Budapesten? Megtalálta! A vasalás.net-nél megbízható kezekben tudhatja tollkabátját. A tisztításra hozott tollkabátokat minden esetben elszeparáltan tároljuk más ügyfelektől, így tudjuk garantálni, hogy ne keveredjenek össze a kabátok. A kabát anyagának megfelelő tisztítási eljárás után, a kabátok elszállításáig szintén külön tároljuk azokat. Ha nem szeretne a tollkabát tisztításával foglalkozni, akkor még ma próbálja ki a toll kabát tisztítás szolgáltatásunkat!

Zakó

Egyetlen elegáns zakó sem lehet piszkos, szennyes! Legalábbis mi ezt valljuk a vasalás.net-nél! Több éve foglalkozunk tisztítással és már több száz zakót tisztítottunk. Mindig fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink 100%-osan elégedettek legyenek a zakók tisztításával. Éppen ezért a zakók tisztítását a zakó anyagának megfelelő módon végezzük és ügyfeleink zakóit végig elszeparáltan kezeljük.

Motoros kabát

A motoros kabátokra rendszeresen ráfér a tisztítás. Az úttestről felvert sár, a menetszélből kirepülő kisebb bogarak mind megtapadhatnak a motoros kabátokon. Ráadásul a motoros kabátok egytől egyig speciális anyagból készülnek, amit nem célszerű egy háztartási mosógépben kimosni. Cégünk vállalja a motoros kabátok szakszerű tisztítását, vegytisztítását.

Motoros kesztyű

A háztartási mosógépben mosva a motoros kesztyűk anyaga felszakadhat, sérülhet. Ha Ön sem akarja, hogy a tisztítás alatt bármi baja legyen a motoros kesztyűjének, akkor válassza a vasalás.net motoros kesztyű tisztítás szolgáltatását. A motoros kesztyű speciális anyagú, így a tisztításuk során kiemelten figyelünk arra, hogy kesztyűk ne károsodjanak, ne sérüljenek.

Motoros nadrág

Vállaljuk motoros nadrágok tisztítását. Ha biztos kezekben szeretné tudni motoros nadrágját, akkor tisztíttassa azt a vasalás.net-el. Több éves szakmai tapasztalattal vállaljuk a motoros nadrágok, kiegészítők, motoros ruházatok tisztítását, vegytisztítását.

Motoros overall

Ne keressen tovább, ha motoros overállját tisztán szeretné tudni. A vasalás.net külön figyelmet fordít az olyan speciális anyagok tisztítására, mint a motoros ruházat, motoros overallok. Ha Önnek is fontos, hogy megbízható, profi kezek tisztítsák a motoros overallját, akkor válassza cégünk motoros overall tisztítás szolgáltatását.

Motorosruha

Bepiszkolódott a motoros ruhája? Felverődött a sár vagy megfogta az eső a motoros ruhát? Ne aggódjon, van még lehetőség, hogy ismét tiszta legyen. A vasalás.net motorosruha tisztítás szolgáltatása az ilyen és ehhez hasonló esetekre lehet megoldás. Vállaljuk rövid határidővel (akár 24 óra alatt), akár házhozszállítással is motorosruhák szakszerű tisztítását.

Sí kabát

A síelés egy nagyszerű téli sport, megfelelő öltözékkel pedig a sérülések is csökkenthetőek. Viszont ha elesünk akaratlanul is bepiszkolódik a sífelszerelésünk. A sí kabátok, sí ruházatok minőségi anyagból készülnek, nem olcsó darabok és nem egy szezonra vásároljuk őket. Éppen ezért célszerű a sí kabátokat erre szakosodott tisztítóba vinni. A vasalás.net több éves tapasztalattal vállalja az olyan kényes anyagú ruhaneműk tisztítását, mint a sí kabátok és sí felszerelések.

Speciális impregnáló mosással történik ezeknek a ruhadaraboknak a tisztítása. Házi, hagyományos mosási feltételek mellett ezeket a ruhákat nem érdemes tisztítani, mert elveszítik a vízhatlanságukat.

Sí nadrág

Közeledik a sí szezon, de nincs már ideje a sí nadrágokkal foglalkozni? Fogalma sincs, hogyan kell kitisztítani a sí nadrágot? Nem is kell ezekkel törődnie, ha a sí nadrág tisztítás szolgáltatásunkat választja. Szakembereink és ipari technológiánk segítségével bármilyen sí nadrágot ismét tisztává varázsolunk. A sí nadrágokat mindig elszeparáltan tisztítjuk és tároljuk, így garantáljuk hogy Ön a saját sí ruházatát fogja visszakapni.

Speciális impregnáló mosással történik ezeknek a ruhadaraboknak a tisztítása. Házi, hagyományos mosási feltételek mellett ezeket a ruhákat nem érdemes tisztítani, mert elveszítik a vízhatlanságukat.

Sí overáll

Ráférne egy tisztítás már a sí ruházatára? A legutóbbi síelés óta bepiszkolódott a sí overállja? Közeleg a következő sí tábor, de még mindig koszos a sí overáll? Ne aggódjon, hiszen a vasalás.net-nél még a téli síruházatát, sí overállját is kitisztíthatja.

Speciális impregnáló mosással történik ezeknek a ruhadaraboknak a tisztítása. Házi, hagyományos mosási feltételek mellett ezeket a ruhákat nem érdemes tisztítani, mert elveszítik a vízhatlanságukat.

Snowboard kabát

Ön is imádja a telet és havat? Már alig várja a következő tábort, ahol ismét deszkára pattanhat? Ugye a felszerelés mellett a sí ruházatról is gondoskodott? Ha piszkos a snowboard kabátja, még van lehetősége kitisztíttatni azt a következő használatig. Cégünk vállalja snowboard kabátok, sí dzsekik tisztítását, rövid határidővel. A snowboard kabátok tisztítását akár 24 órás határidővel és háztól-házig szállítással is igénybe veheti.

Speciális impregnáló mosással történik ezeknek a ruhadaraboknak a tisztítása. Házi, hagyományos mosási feltételek mellett ezeket a ruhákat nem érdemes tisztítani, mert elveszítik a vízhatlanságukat.

Snowboard nadrág

Snowboard nadrág tisztítás Budapesten, rövid határidővel. A vasalás.net új szolgáltatásaként bemutatja a snowboard nadrág tisztítását. A nálunk leadott snowboard nadrágot körültekintően kezeljük, tisztításukkor a nadrág anyagának megfelelő kezelést alkalmazunk. A snowboard nadrágok tisztításuk után egy elkülönített szárító helységbe kerülnek. Száradásuk után a snowboard nadrágokat külön tároljuk más ügyfelek ruházatától, így garantáljuk, hogy nem keverednek össze a ruhák. Ha bepiszkolódott a snowboard nadrágja, akkor vegye igénybe még ma a vasalás.net snowboard nadrág tisztítás szolgáltatását!

Speciális impregnáló mosással történik ezeknek a ruhadaraboknak a tisztítása. Házi, hagyományos mosási feltételek mellett ezeket a ruhákat nem érdemes tisztítani, mert elveszítik a vízhatlanságukat.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás