A vasalás.net fő profilja a magánszemélyek és közületek részére végzett napi vasalás, mosás, tisztítás és varrás. Emellett cégünk az alábbi, további szolgáltatásokkal is várja kedves megrendelőit.

Átvett ruháról

Számunkra fontos ügyfeleink elégedettsége. Ezért már a ruhák átvételekor külön figyelmet fordítunk arra, hogy azokat elszeparáltan, másik ügyfél ruháival nem összekeverve tároljuk és kezeljük. A személyesen behozott vagy futárszolgálattal beküldött ruhákat műanyag steril tárolókba helyezzük és csak a mosás, vasalás idejére nyitjuk fel. Az elkészült ruhákat ugyanezekben a tárolókban, állatmentes környezetben szeparálva tároljuk. Visszaszállítás vagy a személyes átvétel előtt ezekből a tárolókból vesszük ki megrendelőink ruháit. Az üres tárolóedényeket egy speciális fertőtlenítő eljárással tisztítjuk és legalább 24 órán keresztül szárítjuk.

Esküvői ruhákkal kapcsolatos szolgáltatások

Cégünk nagy elkötelezettje az esküvőknek ezért is vágtunk bele az esküvői ruhákkal kapcsolatos szolgáltatásokba. A menyasszonyi ruhák tisztításán, vasalásán kívül vállaljuk azok készítését, varrását, méretre szabását és javítását is! Ha van egy elképzelése álmai ruhájáról, de nem talál egy jó varrodát, akkor keressen meg minket: bármilyen extrém, vad vagy hagyományos ötletet is meg tudunk valósítani.

Cégünk vállalja az esküvői ruhákkal kapcsolatos alábbi szolgáltatásokat:

 • vasalás
 • mosás
 • tisztítás
 • varrás
 • javítás
 • értékesítés
 • méretre szabás, igazítás
 • kölcsönzés
 • egyéni igények megvalósítása
 • Bőrtisztítás

  Egy új ruha árának töredékéért kitisztítjuk, átfestjük, megjavítjuk használt, kopott, szakadt, izzadt bőrruháját, amit ezek után még évekig használhat.

  A tisztításnál használt technológia lényege, hogy nem károsodik a bőr, kitisztul a bélés, eltűnnek a beivódott szagok, testnedvek és a tisztítás utolsó lépéseként kap még egy plussz impregnálást a ruha, így a vízhatlansága sem romlik. Nem szükséges kiszedni a protektorokat sem, mivel az eljárás során olyan speciális vegyszereket alkalmazunk amelyek nem károsítják azok anyagát. Nagy hatékonysággal oldodnak le a bogarak, olaj, fékpor és minden más anyag ami a motorozás során kerül a ruházatra.

  Amennyiben ruhája már megkopott, vagy horzsolások érték a felületét újra tudjuk szinezni a szivárvány minden színében és ismét esztétikus külsővel szállhat nyeregbe.

  A balaseteket szenvedett motoros ruháknál pedig vállaljuk a sérült elemek cseréjét az eredetihez hasonló minőségű marhabőrből.

  Gyenge pontja ezeknek a ruháknak a cipzár és a tépőzár. Sűrűn hibásodnak meg és ezek csak cserével orvosolhatóak. Szinte minden méretű és tipusú cipzárunk van raktáron, így ezek cseréje sem jelent problémát.

  Kíméletes bőrtisztítás, bőrszínezés 1 hetes határidővel!

  Kiemelt bőrtisztítás szolgáltatásaink:

  • Bőrkabát tisztítása
  • Bőrkabát tisztítás + színezés
  • Cipzárcsere a bőrkabáton
  • Motoros ruhák speciális vizes tisztítása, javítása, színezése
  • Cordura tisztítása és impregnálása

   

  Mosás

 • Nem marad ideje a mosásra, vasalásra?
 • Szívesebben töltené szabad idejét családjával, barátaival, mint sem a mosással?Szerencséje van, mert mi tudjuk a megoldást!

  A vasalás.net mosás szolgáltatása patyolat tisztára varázsol mindenféle ruházatot és textíliát. Cégünk foglalkozik ingek, blúzok, köntösök, huzatok, törölközők mosásával is! Budapesten és környékén akár háztól házig is szállítjuk a szennyest, majd a tiszta ruhát vissza szállítjuk otthonába. Ismerje meg részletesebben mosás szolgáltatásunkat az alábbi menüpontok segítségével!

  Amennyiben segíthetünk, keressen minket a bal oldali elérhetőségen, írjon online üzenetet a lenti üzenetküldő rendszerünkkel, vagy kérjen telefonos visszahívást a megadott időben!

 • Ruhafestés

  Kifakult kedvenc ruhadarabja, de nincs szíve még kidobni? Meg akarja menteni a még megmenthetőt? Ruhafestés szolgáltatásunkkal vállaljuk, hogy a napsütötte, kifakult bőr, vagy textil ruházatát, kabátját, táskáját újrafestjük. Egyes esetekben sötétebb színekre átfestés is megoldható.

  A ruhafestés szolgáltatásunkat legalább 1 hetes időtartamra tudjuk vállalni!

  Online rendelés: háztól házig futárszolgálat igénybevételével

  A 21. század az internet világa, minden jelentősebb cég jelen van már a világhálón, mi is ettől vezérelve indítottuk el az online rendelés szolgáltatásunkat! Töltse ki az alábbi űrlapot, írja le minél részletesebben elképzelését, egyedi igényeit és ha tud, akkor csatoljon is hozzá képet. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolni fognak Önnek e-mailben (ezért kérjük, hogy valós e-mail címet adjon meg), vagy az Ön által bejelölt – alkalmas – időpontban visszahívják telefonon, ahol további részleteket is megbeszélhetnek.

  Az online megrendelés folyamata a következő:

  1. megkeresés telefonon vagy üzenet (e-mail) formájában
  2. megrendelés felvétele
  3. futár kiszállás az Ön címére, ahol műanyag dobozokba rakjuk a ránk bízott ruhát
  4. futár beszállítja a dobozokat központunkba, ahol megkezdődik a munka (mosás, tisztítás, varrás, ruhajavítás, stb.)
  5. az elkészült ruhákat egy másik dobozba helyezzük és mások ruhájától elszeparáltan tároljuk
  6. a megbeszélt időpontban visszaszállításra kerül az Ön címére az elkészült ruha

  Amennyiben online rendelni szeretne, vagy csak részletes árajánlatot szeretne kérni, töltse ki a lenti adatokat és kollégáink vissza fogják hívni vagy email-en válaszolni fognak a megadott időben!

  Ruhaklinika

  Cégünk több évtizedes tapasztalattal vállalja a ruhák javítását, foltozását, varrását! Nem kell lemondania kedvenc pulóveréről, ingjéről vagy nadrágjáról, mert, ha az még megmenthető, akkor a ruhaklinika szolgáltatásunkkal azt meg is fogjuk menteni. Ruhaklinikánk az egyedi ruhák terezésén és kivitelezésén kívül vállalja bélések, zsebek varrását, gombok, cipzárak cseréjét, ruhák, szoknyák felhajtását vagy bővítését, ruházati termékek méretre igazítását valamint lakástextíliai anyagok (pl.: függöny, párna, takaró, stb.) szegését, szabását és varrását. Ha van egy elképzelése és a megvalósításához egy profi varrodát keres, akkor lépjen kapcsolatba velünk, hiszen igyekszünk minden felmerül igényt kielégíteni!

  Cégünk ruha klinikaként is működik: kérje részletes ajánlatunkat a ruhák javításával, módosításával kapcsolatban.

  Amennyiben segíthetünk, keressen minket a bal oldali elérhetőségen, írjon online üzenetet a lenti üzenetküldő rendszerünkkel, vagy kérjen telefonos visszahívást a megadott időben!

  Ruhakölcsönzés

  A vasalás.net elkötelezz híve az esküvőknek és a szalagavatóknak. Ezért vezettük be ruhakölcsönzés szolgáltatásunkat, ahol mennyasszonyi és keringős ruhák bérbeadásával foglalkozunk.

 • Keringős ruha
 • Menyasszonyi ruha
 • Szőnyegtisztítás

  Poros, koszos szőnyege? Akkor válassza cégünk szőnyegtisztítás szolgáltatását, ahol kedvezményes áron vállaljuk régi, megkopott, poros, piszkos szőnyegének kitisztítását. Háztól házig szolgáltatásunk igénybe vétele esetén, Önnek még a lakásából sem kell kimozdulnia. Ebben az esetben, futárunk elmegy a szőnyegéért, majd azt beszállítja telephelyünkre. A szőnyegeket speciális tisztító eljárás segítségével varázsoljuk újjá, majd a tiszta szőnyegeket a visszaszállításukig légmentesen lezárt nagyméretű zacskókban tároljuk. Előre egyeztetett időpontban, telephelyünkről futárszolgálattal visszaszállíttatjuk otthonába kedvenc szőnyegét.

  Tevékenység

  Tevékenységünk, szolgáltatások, amiket vállalunk:

 • vasalás
 • mosás
 • tisztítás
 • varrás
 • javítás
 • értékesítés
 • méretre szabás, igazítás
 • kölcsönzés
 • egyéni igények megvalósítása
 • Tisztítás (vegytisztítás)

  Vegytisztító szolgálatunkkal vállaljuk minden olyan kényes anyag tisztítását, amelyet lehet mosógéppel tisztára varázsolni. A függönyök, kabátok, öltönyök és zakók vegytisztításán kívül vállaljuk a sí- és snowboard ruházatok (nadrágok és kabátok) tisztítását is. A vegytisztítás során mindig az adott ruhaanyagnak leginkább megfelelő tisztítási eljárást választjuk, hogy a ruha anyaga a tisztítás során egy kicsit se sérüljön.

  Varrás (mérték utáni szabóság)

  A vasalás.net bevezette legújabb szolgáltatását a mérték utáni szabóságot, a varrás szolgáltatását. Több évtizedes varrodai tapasztalattal vállaljuk estélyi ruhák, felső- és alsóruházati termékek, egyedi fellépő ruhák, menyasszonyi- és koszorúslány ruhák, valamint öltönyök varrását, méretre igazítását, foltozását. Ha már van elképzelése álmai ruhájáról, akkor azt mi megvalósítjuk! A személyes konzultáció során megbeszéljük a megálmodott ruha anyagát, kinézetét, majd méretet veszünk Önről. Ezek után egy részletes árajánlatot készítünk Önnek, amely elfogadása után állunk neki a ruha elkészítésének. A lehető legrövidebb időn belül (ez általában 1 hét) visszahívjuk egy pontos méretre igazításra, ahol Ön is meggyőződhet álmai ruhája aktuális állapotáról. A végső igazítás utáni varrás végeztével pedig személyesen átveheti telephelyünkön ruháját, vagy ha kéri, futárszolgálattal házhoz szállítjuk azt!

  Vasalás háztól házig

  Vasalás szolgáltatás házhozszállítással!

  vasalas_haztol_hazig_mosas_vegytisztitas_budapest
  Legénylakásban él? Nincs ideje a mosásra, vasalásra? Nem is tart otthon vasalót, vasaló-deszkát? Nem is kell, hiszen a vasalás.net bevezette a vasalás háztól-házig szolgáltatását!

  A vasalás háztól-házig szolgáltatás a következőképpen működik:

  1. Miután összegyűlt Önnél egy jelentősebb mennyiségű (legalább 5 kg) mosatlan vagy vasalandó felveszi velünk a kapcsolatot (telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül), ahol jelzi mely szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni.
  2. Futárunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy megbeszéljék, mely időpontban tartózkodik Ön otthonában.
  3. A futár átveszi a mosatlant vagy vasalandó ruhákat, műanyag tároló-szállító dobozba helyezi, majd beszállítja azt központunkba.
  4. Feldolgozzuk kérését (mosunk, vasalunk), majd a tiszta, vasalt ruhákat egy steril tároló dobozba helyezzük, így más megrendelőinktől elszeparáltan tudjuk tárolni az Ön ruháit.
  5. Visszaszállítjuk Önnek a tiszta, vasalt ruháit.
  BK1A.T

  Kíváncsi a további részletekre? Kérdése lenne a vasalás háztól-házig szolgáltatásunkkal kapcsolatban? Hívjon minket most!

  Szőnyegtisztítás

  Cégünk mosodai, vasalási és ruhajavítási szolgáltatásai mellett bevezette a tisztítási szolgáltatásait! A kabátok, pulóverek, sportruházatok, felszerelések mellett vállaljuk szőnyegek tisztítását is. A szőnyegeket tisztításuk előtt a telephelyünkre szállítjuk, majd egy a szőnyeg anyagának megfelelő vegytisztító eljárással kitisztítjuk a szőnyegeket. Háztól házig szolgáltatás igénylése esetén a már tiszta szőnyegeket házhoz szállítjuk otthonába.

 • Ayminszter szőnyeg
 • Buklé szőnyeg
 • Filc szőnyeg
 • Frízé szőnyeg
 • Gyapjú szőnyeg
 • Hamis buklé szőnyeg
 • Kettős velúr szőnyeg
 • Kézi perzsa szőnyeg
 • Kínai szőnyeg
 • Kókusz szőnyeg
 • Pálcás velúr szőnyeg
 • Suba szőnyeg
 • Torontáli szőnyeg
 • Tűzött buklé szőnyeg
 • Velúr padlószőnyeg
 • Velúr szőnyeg
 • Vietnámi szőnyeg
 • Varrás (mérték utáni szabóság)

  A vasalás.net bevezette legújabb szolgáltatását a mérték utáni szabóságot, a varrás szolgáltatását. Több évtizedes varrodai tapasztalattal vállaljuk estélyi ruhák, felső- és alsóruházati termékek, egyedi fellépő ruhák, menyasszonyi- és koszorúslány ruhák, valamint öltönyök varrását, méretre igazítását, foltozását. Ha már van elképzelése álmai ruhájáról, akkor azt mi megvalósítjuk! A személyes konzultáció során megbeszéljük a megálmodott ruha anyagát, kinézetét, majd méretet veszünk Önről. Ezek után egy részletes árajánlatot készítünk Önnek, amely elfogadása után állunk neki a ruha elkészítésének. A lehető legrövidebb időn belül (ez általában 1 hét) visszahívjuk egy pontos méretre igazításra, ahol Ön is meggyőződhet álmai ruhája aktuális állapotáról. A végső igazítás utáni varrás végeztével pedig személyesen átveheti telephelyünkön ruháját, vagy ha kéri, futárszolgálattal házhoz szállítjuk azt!

  Vasalás Önnek

  Gondolt már arra, hogy nem kell többet vasalnia? Álmodott már arról, hogy a szennyes halmok egyszer csak frissen vasalt ruhakötegekké alakulnak? Van egy jó hírünk: cégünk vasalás Önnek szolgáltatásával mindezt valóra is válhat!

  A vasalás Önnek szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk, hogy a telephelyünkön leadott (vagy futárszolgálattal hozzánk beszállított) ruhákat, textíl anyagokat a megadott határidőre, a lehető legprecízebben, profi, nagyteljesítményű vasalókkal kivasaljuk. A nálunk vasaltatott ingeken nincsenek gyűrődések, a frissen vasalt nadrágjainknak csak egy éle van és minden egyes vasalandó ruhaneműt az anyagának megfelelő hőfokon kezelünk! Tegye próbára még ma a vasalás Önnek szolgáltatásunkat!

  Vasalás szolgáltatás

  Vasalás szolgáltatás Hölgyeknek, Uraknak, Mindenkinek.

  19_l

  Ha már Ön is unja a vasalást vagy csak nem marad ideje a mosott ruhák vasalására, akkor vegye igénybe vasalás szolgáltatásunkat!

  Profi szakemberekkel, ipari, nagy teljesítményű vasalókkal várjuk kedves megrendelőinket! A vasalás.net-nél vasalunk ágyneműt, inget, pulóvert, zakót, díszpárnát, huzatot, törölközőt, székhuzatot, szoknyát, kabátot, sőt még terítőt és abroszt is!

  20_l
  A megrendelők ruháit és textil anyagait külön, elszeparáltan, állatmentes steril környezetben vasaljuk, majd azokat az elszállításig (vagy házhoz szállításig) légmentesen záródó steril dobozokban tároljuk.21_l

  Amit jelenleg NEM vállalunk

  Koktélruha kölcsönzés

  A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

  A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

  Bezárás