Béléscsere

Elszakadt a kabátban, pulóverben, ruhában a bélés? Kiszakította a kulcs vagy egy másik éles tárgy a kedvenc ruhája belső bélését? A problémájára ekkor jelent megoldást a béléscsere! A vasalás.net ruhajavító szakemberei vállalják a ruhák belső bélés cseréjét, gyors határidővel, precízen. Ha nem akar csalódni, akkor válassza még ma a vasalás.net béléscsere szolgáltatását!

Bőr ruhák

Bőr ruhák javítása szakszerűen, gyorsan és pontosan, ráadásul mindezt a vasalás.net-től! Tudta, hogy a vasalás.net-nél nem csak ruhák mosásával, tisztításával, vasalásával, hanem azok javításával is foglalkoznak? A bőr ruhák javítását akár 24 órán belül, akár háztól házig szállítással együtt is vállalják. Elszakadt a kedvenc bőr kabátja? Felhasította az ujjánál? A bőr ruhák javítása szolgáltatásunkat pontosan erre találtuk ki!

Cipzárcsere

Mindenkivel előfordul, hogy véletlenül beakad valami a cipzárba. Az esetek többségében csak fáradtságos munkával, feszegetéssel tudjuk ismlt szabaddá tenni a cipzárt. Ekkor sérül a cipzár szerkezete és a használat során előfordulhat az is, hogy nem fog többé zárni. Idén bevezette a vasalás.net a cipzár csere szolgáltatását, mely során vállaljuk fém, műanyag cipzárok cseréjét, mindenféle méretben. Kedvenc kabátjai ismét zárhatók lesznek a cipzárcsere után. Nem kell a szeretett nadrágjait kidobni, lecserélni, ha azok ismét használhatóvá válhatnak a cipzárcsere után.

17_l

Farmer Röviditése Eredeti Felhajtással

Megnyúlt a kedvenc farmer vagy elnézte a méretét, de nem már nem tudja kicserélni? A vasalás.net ezekre a helyzetekre is megtalálta a megoldást: farmer rövidítés eredeti felhajtással szolgáltatást. A farmerek rövidítését vállaljuk rövid határidővel, gyors, pontos és precíz munkavégzéssel. Ha túl hosszú a farmer lába, ha a farmerkabátból alig lóg ki a keze, akkor még ma vegye igénybe a farmer rövidítés (eredeti felhajtással) szolgáltatásunkat!

Gombfelvarrás

Nem lehet mindenki házitündér, de nem is kell, hogy mindenki az legyen. Ha leesett kedvenc ruhájáról a gomb vagy összekarcolta azt vagy csak egyszerűen le akarja cseréltetni a ruháról a gombokat, akkor válassza a gombfelvarrás szakértőjét: a vasalás.net-et. Vállaljuk, hogy a hozzánk beadott ruhán kicseréljük a gombot, legyen annak anyaga akár műanyag, fa vagy fém. A gombcsere / gombfelvarrás szolgáltatás során igyekszünk a legextrémebb kéréseket is teljesíteni. Kérjen gombfelvarrásra még ma árajánlatot!

Kabát bélés csere

Kabát bélés csere Budapesten, rövid határidővel, akár háztól-házig szállítással is. A vasalás.net vállalja a kedvenc kabátok bélésének cseréjét. Ha felszakadt, kiszakadt a kabát belső bélése, vagy ha csak szimplán cserélni akarja a kabát belső bélését, ne keressen tovább. Hozzáértő munkatársainkkal és megfelelő technikával vállaljuk az átmeneti, farmer és téli kabátok belső bélésének cseréjét.

Lakástextil szegése

Hozzáértő varrónőinkkel vállaljuk mindenféle lakástextil szegését. Függönyök, dekorációs anyagok, bútorszövetek, konyhai textíliák szegése Budapesten, rövid határidővel. Ne fájjon a feje, ha nincs ideje foglalkozni a lakás textíliák szegésével vagy ha nem tudja, hogyan kell megcsinálni.

Méretre igazítás

Vállaljuk ruházatának méretre igazítását. Ha lefogyott, de szeretné újra kedvenc ruháit hordani, ha a sok mosás után megnyúlt, akkor is lehet még megoldás. A vasalás.net új szolgáltatással bővítette kínálatát, ez pedig a méretre igazítás. A méretre igazítás során minden esetben pontos méretet veszünk Önről, majd az igazítás után rövid határidővel elkészítjük az Önre szabott ruhát.

Mindennemű alakítás

Van egy elképzelése álmai ruhájáról? Mi segítünk abban, hogy az álom valósággá váljon! A vasalás.net több éves szakmai tapasztalattal vállalja egyedi igényű ruhák készítését, alakítását, módosítását. Nem szabunk határt az Ön fantáziájának, mivel nálunk akár még a legvadabb, legőrültebb ötletek is megvalósulhatnak. Referenciáink között megtalálható több fellépő ruha valamint egyedi esküvői, mennyasszonyi és vőlegény ruhák is.

Nadrág felhajtás

Budapesti szalonunkban vállaljuk a nadrágok felhajtását, szegését. Szakembereink több éves gyakorlattal rendelkeznek, így nem jelent számunkra problémát a nadrágok felhajtásakor az egyedi igények kialakítása. Ha biztos kezekben akarja tudni nadrágját és ha elégedett akar lenni, akkor válassza a vasalás.net nadrág felhajtás szolgáltatását!

Nadrág-, szoknyafelhajtás

A sok mosás után kitágult a nadrágja? Vagy pont ellenkezőleg: összement a ruha? Aggodalomra semmi ok, hiszen a nadrág-, szoknyafelhajtás szolgáltatásunkat az ilyen helyzetekre találtuk ki. Cégünk vállalja a nadrágok és szoknyák felhajtását, szűkítését, leengedését, valamint méretvétel után a nadrág vagy a szoknya méretre igazítását is. A vasalás.net célja az, hogy a megunt, régi ruhadarabjai ismét passzentosan álljanak Önön.

Ruhaklinika

Elszakadt, kilyukadt a kedvenc ruhája? Még megmenthető, ha igénybe veszi a ruhaklinika szolgáltatásunkat! Ruhaklinikánkon vállaljuk, hogy a kedvenc ruhadarabot újjá- vagy átalakítjuk, a szakadásokat megjavítjuk, ha kell, szűkítjük vagy bővítjük és akár még méretre is igazítjuk. Egyedi elképzeléseket és igényeket is vállalunk. A ruhaklinikai szolgáltatásunkat profi, több éves szakmai tapasztalattal rendelkező varrónővel, valamint minőségi anyagokkal, eszközökkel végezzük!

Szűkítés, bővítés

Mindenféle ruhaneműt igény szerint szűkítünk vagy bővítünk. Kedvenc ruhájától még akkor sem kell megszabadulnia, ha az a sok mosástól összement vagy kitágult. A vasalás.net szűkítés, bővítés szolgáltatásával a rég nem használt ruhadarabok, ruhaneműk ismét alkalmasak lesznek a mindennapi viselésre.

Zsebcsere

Kilyukadt kedvenc nadrágjának a zsebe? Felsértette a pulóver zsebét a kulcsa? Cégünk profi szakemberei vállalják a ruhadarabok zsebcseréjét. A kisebb javítások, foltozások mellett a zsebek teljes cseréjére is van lehetőség.

Zsebjavítás

A vasalás.net több éves tapasztalattal vállalja a ruhák zsebeinek javítását! Miért fizetne a zsebcseréért, ha elég azt csak javítani? A ruhaklinikánkon leadott ruhák zsebeit először átnézzük, majd a roncsolódás mértékétől függően ajánljuk a zseb teljes cseréjét vagy a zsebjavítást. A zsebjavítás szolgáltatásunkat igénybe vehetik háztól házig szállítással is!

Varrás

Szeretne egy egyéni ruhát? Vagy csak szeretné átszabatni meglévő kedvenc ruháját? A vasalás.net vállalja abroszok, ágyneműk, alkalmi ruhák (szalagavatós ruhákat is), egyedi méretű ruhák valamint textíliák készítését, varrását. Ha esküvőjére készül és szeretne egy pompás menyasszonyi ruhát vagy egy patent öltönyt, akkor is vegye fel velünk a kapcsolatot. Egyedi igények alapján bármit elkészítünk!

Abrosz

Szeretné ünnepi asztalát feldobni egy igazán jó abrosszal? Nem talál a lakberendezési áruházak kínálatában olyan abroszt, amivel szívesen várná vendégeit? Miért nem varrattat egy saját abroszt? Igen, a vasalás.net-nél már saját abroszt is varrunk! Válassza ki a leendő abrosz anyagát, mintázatát, mondja el a méretét és egyéb kívánságát, majd mi rövid időn belül elkészítjük Önnek. Ha tanácstalan vagy fogalma sincs arról milyen egy igazán jó abrosz, akkor is keressen minket!

Ágynemű

Az egyik legjobb pihentető módszer az alvás. Az ágyban töltött órákat nagyon megkeserítheti egy rossz ágynemű, huzat vagy lepedő. A forgolódástól folyamatosan gyűrődik, a kényelmetlen anyaga a bőrrel érintkezve viszketést okozhat… De mindennek vége, ha Ön is úgy dönt, hogy megvarratja álmai ágyneműit! A vasalás.net ágynemű varrás szolgáltatásával vállalja, hogy a megadott méretekben elkészíti a pihe-puha, extra komfortérzetet biztosító ágyneműket.

Alkalmiruha

Fellépésre készül, de nincs meg a fellépő ruhája? Egy speciális alkalomra keres ruhát? Ne keressen tovább! Cégünk alkalmi ruha varrás szolgáltatását arra találtuk ki, hogy minden egyedi igényt kialakítsunk. Ha Ön művész, sportoló vagy egy rendezvényen fellépő, akkor mondja el nekünk elképzelését a ruhájáról. Rövid időn belül konkrét árajánlattal keressük meg, hiszen minden alkalmi ruha más és más. A megrendeléstől számított 1 héten belül vállaljuk az alkalmi ruha elkészítését. Referenciánk között megtalálható több fellépő ruha, valamint báli, estélyi és mennyasszonyi ruha is.

Báli ruha

Ne béreljen báli ruhát, ha azt egy kis anyagi ráfordítással akár örökké is használhatja! A vasalás.net vállalja a céges összejöveteleken, hivatalos bálokon viselt ruhák készítését! Akkor is keresse a báli ruha varrás szolgáltatásunkat, ha nem találja álmai ruháit. Jól felszerelt varrodánkban, több tízéves tapasztalattal rendelkező varrónők készítik el egyéni báli ruháját, hogy tényleg Ön legyen a bál királynője! Minden megrendelőről egyéni méretet veszünk, a legkisebb részleteket is átbeszéljük, majd részletes ajánlatot teszünk. A megrendeléstől számított legrövidebb időn belül (de maximum 1 héten belül) elkészül báli ruhája.

Díszpárna varrás, díszpárna varrása

A nappali egyik kényes pontja a kanapé és környéke. Miért ne dobnánk fel trendi, hangulat, izgi díszpárnákkal? És hol lehet ilyen párnákat találni? Ha már Ön is unja, hogy a lakberendezési boltokban nem találja meg azt a díszpárnát, ami színben, formában, stílusban a nappalijához igazodna, akkor próbálja ki a díszpárna varrás szolgáltatásunkat! Ön megálmodja, megtervezi, a vasalás.net pedig megvarrja! Ilyen egyszerű az egész. Bármilyen méretben, bármilyen anyagból, bármilyen vad elképzelésben vállaljuk a díszpárnák varrását!

Cégünk vállalja a díszpárnák varrását, javítását, egyedi igények szerinti elkészítését az Ön számára legmegfelelőbb anyagból!

Kérje egyedi árajánlatunkat személyesen vagy telefonon!

Egyedi méretű ruhák készítése

Nem talál a méretében megfelelő ruhát? Kinézett egy csinos darabot, de méretében már nem kapni? Vagy esetleg soha nem is volt? A vasalás.net vállalja egyedi méretű ruhák készítését! Lehet a méreted akár XXS-es vagy akár XXL-es is, nálunk ez nem okozhat problémát. Minden egyes megrendelőről pontos méretet veszünk, átbeszéljük a ruha részleteit, majd azt rövid határidőn belül elkészítjük. A már kész ruhát, még tovább igazítjuk rád, hogy az úgy álljon rajtad, ahogy azt valamikor megálmodtad! Tedd próbára még ma a vasalás.net egyedi méretű ruha készítés szolgáltatását!

Cégünk több mint 15 éve szakosodott az egyedi méretű ruhák készítésére. Amennyiben ilyen igénye van, kérjen egyedi árajánlatot!

Esküvői ruhakészkítés

Esküvői ruhakészítés, gyorsan, Önre szabottan. A vasalás.net több évtizedes szakmai tapasztalattal, profin felszerelt varrodával vállalja az esküvői ruhák készítését, varrását. Ha van egy ötleted, de nem találtad meg hozzá a megfelelő céget, aki megvalósítsa, akkor ne keress tovább! Vállaljuk a hagyományos és modern esküvői ruhák varrását, valamint igyekszünk a legextrémebb, legdurvább ötleteket is megvalósítani. Kérjen egyedi esküvői ruha készítésre árajánlatot még ma!

Cégünk vállalja a díszpárnák varrását, javítását, egyedi igények szerinti elkészítését az Ön számára legmegfelelőbb anyagból!

Kérje egyedi árajánlatunkat személyesen vagy telefonon!

Referenciák:

Estélyiruha

Közeleg egy fontos este, amire még nem találta meg az ideális ruhát? Ne keresgéljen tovább, inkább varrasson egy estélyi ruhát! Cégünk rövid határidővel, nagy szakértelemmel vállalja estélyi ruhák varrását, készítését. A személyes konzultáció során méretet veszünk Önről, majd átbeszéljük a részleteket, hogy hogyan is nézzen ki álmai estélyi ruhája. A megrendeléstől számított maximum 1 héten belül elkészítjük az estélyi ruhát, majd a végleges próbán az apróbb igazításokat is elvégezzük, hogy Ön maradéktalanul elégedett legyen az estélyi ruha varrás szolgáltatásunkkal.

Férfi Öltöny

Elegáns öltönyök, Önre szabva, gyorsan, garanciával Budapesten – mindezt ígéri a vasalás.net férfi öltöny varrás szolgáltatása. Több tízéves varrodai tapasztalattal, komoly, felszerelt varrodánkban, vállaljuk kiváló minőségű öltönyök készítését. A méret vételt követően részletes árajánlatot adunk az öltöny varrására. A megrendelést követően varrónőink elkészítik az Ön öltönyét, amit ezután a kész öltöny próbája követ. Az öltöny felpróbálása, igazítása után készül el álmai végleges öltönye, amit mindvégig a többi megrendelőnktől elszeparáltan tárolunk.

Függöny

Függönyök varrása, garanciával, gyorsan a vasalás.net-től! Cégünk a függönyök szegésén, javításán kívül vállalja egyedi igényű függönyök varrását is! Önnek nincs más dolga, csak találja ki a megfelelő anyagot, a stílust és a színvilágot, a többit pedig bízza a szakembereinkből álló gárdánkra. Több tízéves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk, hogy bármilyen elképzelésű függönyből valóságot készítünk.

Függönyvarrás

Cégünk nagy tapasztalattal, sok referenciával vállalja függönyök varrását és szegését.
Függönyök varrása, garanciával, gyorsan a vasalás.net-től! Cégünk a függönyök szegésén, javításán kívül vállalja egyedi igényű függönyök varrását is! Önnek nincs más dolga, csak találja ki a megfelelő anyagot, a stílust és a színvilágot, a többit pedig bízza a szakembereinkből álló gárdánkra. Több tízéves tapasztalattal a hátunk mögött vállaljuk, hogy bármilyen elképzelésű függönyből valóságot készítünk.

Kabát

Szeretne egy igazán vagány kabátot? Nem találja a boltok polcain az Ön stílusát? Mi a vasalás.net-nél erre is gondoltunk! Varrodai szolgáltatásunkat idén bővítettük a kabát varrás szolgáltatásunkkal. A kabát varrás szolgáltatásunk során, először méretet veszünk Önről, majd megbeszéljük, hogy milyen stílusú, anyagú legyen a megálmodott kabát. Részletes árajánlatot készítünk, hogy még véletlenül se számolhassunk rejtett költségekkel. A kabát varrás megrendelése után profi varrodánk a lehető legrövidebb időn belül elkészíti egyéni igényekre szabott kabátját.

Koktélruha varrás

Koktélruha varrás: cégünk vállalja egyedi és normál koktélruhák varrását! Kérje egyedi, részletes, moduláris árajánlatunkat!
Cégünk vállalja a díszpárnák varrását, javítását, egyedi igények szerinti elkészítését az Ön számára legmegfelelőbb anyagból!

Kérje egyedi árajánlatunkat személyesen vagy telefonon!

Koktélruha, fodros koktélruha

Cégünk foglalkozik fodros és hagyományos koktélruhák egyedi elkészítésével, varrásával, bérbeadásával.

3_l

Lakástextilia Méretre Szabása Varrása

Mindenféle lakástextíliát méretre szabunk, varrunk! Talált otthon egy feleslegessé vált anyagot, ami jól mutatna abrosznak, függönynek vagy falvédőnek? Pont az ilyen esetekre találtuk ki a lakástextília méretre szabását és varrását! Ön behozza hozzánk az anyagot, elmondja elképzeléseit és mi profi varrodánkban a lehető legrövidebb idő alatt elkészítjük azt. Budapest területén belül az elkészült anyagokat még akár házhoz is szállítjuk!

Méretre ruha készítés

A vasalás.net vállalja egyedi méretre ruhák, ruházatok, fellépőruhák és hétköznapi viseletek készítését.
Nem talál a méretében megfelelő ruhát? Kinézett egy csinos darabot, de méretében már nem kapni? Vagy esetleg soha nem is volt? A vasalás.net vállalja egyedi méretű ruhák készítését! Lehet a méreted akár XXS-es vagy akár XXL-es is, nálunk ez nem okozhat problémát. Minden egyes megrendelőről pontos méretet veszünk, átbeszéljük a ruha részleteit, majd azt rövid határidőn belül elkészítjük. A már kész ruhát, még tovább igazítjuk rád, hogy az úgy álljon rajtad, ahogy azt valamikor megálmodtad! Tedd próbára még ma a vasalás.net egyedi méretű ruha készítés szolgáltatását!

Cégünk több mint 15 éve szakosodott az egyedi méretű ruhák készítésére. Amennyiben ilyen igénye van, kérjen egyedi árajánlatot!

Öltönyvarrás

Cégünk profi varrodával rendelkezik és több tízéves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakat alkalmaz öltönyök varrására. Vállaljuk férfi öltönyök, ballagási öltönyök, női blézerek varrását, gyártását.
Elegáns öltönyök, Önre szabva, gyorsan, garanciával Budapesten – mindezt ígéri a vasalás.net férfi öltöny varrás szolgáltatása. Több tízéves varrodai tapasztalattal, komoly, felszerelt varrodánkban, vállaljuk kiváló minőségű öltönyök készítését. A méret vételt követően részletes árajánlatot adunk az öltöny varrására. A megrendelést követően varrónőink elkészítik az Ön öltönyét, amit ezután a kész öltöny próbája követ. Az öltöny felpróbálása, igazítása után készül el álmai végleges öltönye, amit mindvégig a többi megrendelőnktől elszeparáltan tárolunk.

Menyasszonyiruha

Nem találja álmai menyasszonyi ruháját? Már leszakad a lába, annyi kölcsönzőben járt? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálja a vasaslás.net menyasszonyi ruha varrás szolgáltatását! Mi vállaljuk, hogy a nagy napra mindenki kívánságát, elképzelését teljesítjük a menyasszonyi ruhával kapcsolatban. Álmodja túl a hagyományos menyasszonyi ruhát, gondoljon el egy extém ruhát vagy kombinálja a két végletet, nekünk az egyedi igények kielégítése sem jelent akadályt! Több évtizedes varrodai tapasztalattal és nagy referenciával vállaljuk a menyasszonyi ruhák készítését!

Amit jelenleg NEM vállalunk

  • Műstoppolás

  • Műstoppolás – Ruhajavítás

  • Patentozás

  • Sterilizálás

  • Után színezés

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás