• Nem marad ideje a mosásra, vasalásra?
  • Szívesebben töltené szabad idejét családjával, barátaival, mint sem a mosással?

 

Szerencséje van, mert mi tudjuk a megoldást!

A vasalás.net mosás szolgáltatása patyolat tisztára varázsol mindenféle ruházatot és textíliát. Cégünk foglalkozik ingek, blúzok, köntösök, huzatok, törölközők mosásával is! Budapesten és környékén akár háztól házig is szállítjuk a szennyest, majd a tiszta ruhát vissza szállítjuk otthonába. Ismerje meg részletesebben mosás szolgáltatásunkat az alábbi menüpontok segítségével!

Amennyiben segíthetünk, keressen minket a bal oldali elérhetőségen, írjon online üzenetet a lenti üzenetküldő rendszerünkkel, vagy kérjen telefonos visszahívást a megadott időben!
Amennyiben segíthetünk, keressen minket a bal oldali elérhetőségen, írjon online üzenetet a lenti üzenetküldő rendszerünkkel, vagy kérjen telefonos visszahívást a megadott időben!

Abrosz

Otthonában már nincs egy tiszta abrosz sem? Nem marad ideje az abrosz mosására? Akkor Önnek Cégünkre van szüksége! Vállalunk mindenféle minőségű és anyagú abrosz mosását, szárítását, kezelését! Abrosz mosás, tisztítás rövid határidőre, olcsón a vasalás.net-nél!

Ágynemű

Ne fáradjon az ágyneműk mosásával, bízza azt inkább egy profi szakemberekből álló gárdára! A vasalás.net vállalja huzatok, lepedők, takarók és ágyneműk mosását, tisztítását! Nem kell aggódni a koszos, foltok miatt, hiszen ipari mosógépünkkel bármilyen ágyneműt tisztára varázsolunk!

Asztalterítő

Asztalterítő mosás olcsón Budapesten, akár háztól-házig futárszolgálattal! Vállaljuk asztalterítők mosását, fertőtlenítését, tisztítását, legyen szó akár egy darabról, akár több száz terítőről. Ha minket választ, biztos elégedett lesz asztalterítői mosásával!

Blúz

Halomban állnak a mosatlan blúzok otthonában? Nincs kedve kimosni blúzait? Nem is kell foglalkoznia a mosással, elég, ha blúzai tisztítását a vasalás.net-re bízza! Blúzok mosásánál körültekintően járunk el, annak érdekében, hogy a blúzok mosás után tiszták és foltmentesek legyenek.

Blúz (fodros)

A mai világban megbízható lakájt, bejárónőt találni nagyon nehéz. De nem is kötelező, hiszen cégünk is vállalja fodros blúzainak mosását. Ne hagyja, hogy a blúzok mosatlanul tornyosodjanak lakásában, vegye igénybe fodros blúz mosás szolgáltatásunkat, akár 24 órás határidővel is!

Függöny

A függönyök rendszeres tisztítása nagyon fontos folyamat, mert a mosás során megtisztítjuk a függönyöket a kórokozóktól és a pollenektől is. Ipari mosógépeket és professzionális eljárást felhasználva garantáljuk a 100%-ig tiszta függönyöket!

Fürdőlepedő

A fürdőlepedők mosása a higiénia szempontjából roppant fontos. Ne hagyja, hogy lakásában felgyűljön a szennyes fürdőlepedő! A vasalás.net fürdőlepedő mosás szolgáltatásával ez sosem történne meg. Cégünk akár 24 órás határidőre és háztól-házig szállítással is vállalja fürdőlepedők mosását.

Ing

Nincs rosszabb annál, ha üzleti tárgyalásra készül és nincs egy tiszta ingje sem. Megelőzheti a bajt (és a foltokat), ha ingjeit velünk mosatja. Határidőre, pontosan vállaljuk ingjei kíméletes és szakszerű tisztítását. Ha nem akar a ingeket ért foltokkal bajlódni, akkor vegye igénybe ing mosás szolgáltatásunkat!

15_l

Ingmosás / ing mosás / ing mosása

Ingek tisztítása, mosása garanciával!

Ugye Ön sem szeretne egy koszos, piszkos ingben tárgyalásra menni? Önnel is előfordult már az, hogy nem jött ki egy folt a férje ingjéből? Jól sikerült egy vacsora és leöntötte borral kedvenc ingjét? Ezekre mind megoldást tudunk adni!

18_l

A vasalás.net vállalja az ingek mosást, tisztítását!

Hosszú volt a napja? Szeretné kedvesét tehermentesíteni? Lassan feladja? Ne tegye, inkább próbálja ki cégünk ing mosás szolgáltatását.

ing

Köntös

Bepiszkolódott a köntöse? Akkor a legjobb helyen jár! A vasalas.net vállalja frottír, gyapjú és más anyagú köntösök mosását, tisztítását. Nálunk még az extra nagy méretű vagy kapucnis köntös sem jelenthet akadályt, ipari mosógépeinkkel még ezeket a köntösöket is foltmentesre tudjuk mosni.

Konyharuha

Patyolat tiszta konyharuhára vágyik? Nincs megelégedve a konyharuhák tisztaságával? Akkor Önnek ajánljuk a vasalás.net konyharuha mosás szolgáltatását. Több éves tapasztalattal vállaljuk konyharuhák mosását, tisztítását, fertőtlenítését. Ha patyolat tiszta konyharuhára vágyik, akkor a konyharuhák mosását bízza csak ránk.

Köpeny

Járt már úgy, hogy egy mosás után a köpenye nemhogy tisztább, hanem még mocskosabb lett? Előfordult Önnel, hogy eltűntek a makacs foltok, de ezért cserébe a köpeny színe sokkal fakóbb lett? Ha minket választ ez nem történhet meg. Legyen szó palástról, kisköpenyről, földig érőről, egészségügyi vagy élelmiszerügyi köpenyről, több éves tapasztalatunk alapján, garantáljuk a teljes fertőtlenítést és a makulátlan mosást.

Lepedő (dupla)

Nem fér be mosógépébe a dupla lepedője? Semmi gond, a vasalás.net-re a nagy lepedők mosásánál is számíthat. Csapatunk ipari mosógépekkel válallja az akár extra nagy méretű, dupla lepedők mosását is. A mosásra átadott lepedőket határidőre patyolat tisztán, élére hajtogatva adjuk vissza megrendelőinknek.

Lepedő (normál)

Megbízható, pontos és patyolat tiszta. Ez jellemzi lepedő mosás szolgáltatásunkat! Cégünk nagy tapasztalattal vállalja takarók, huzatok, lepedők mosását, tisztítását. Ha már gyűlik a szennyes lepedő lakásában és nem akar a lepedők mosásával foglalkozni, bízza azt a vasalás.net lepedő mosás szolgáltatására! Háztól-házig szolgáltatásunk keretében, a lepedők mosásához Önnek ki sem kell tennie a lábát lakásából!

Nadrág

Ha már nem fér el a szennyes ruháktól, nadrágoktól, akkor itt az ideje cselekedni! A mosás legegyszerűbb módja a vasalás.net nadrág mosás szolgáltatása. Rövid határidővel vállaljuk farmer nadrágok, rövidnadrágok és egyéb nadrágok mosását, fertőtlenítését, tisztítását.

Paplanhuzat (dupla)

Nincsen jobb a frissen mosott paplanhuzatnál. Nálunk az extra méretű, nagy, dupla paplanhuzat sem jelent problémát. Ipari mosógépeinkkel akár több kiló paplanhuzatot is tudunk egyszerre mosni. Ne okozzon Önnek fejtörést a dupla paplanhuzatok mosása, válasszon minket és Ön is elégedett lesz velünk.

Paplanhuzat (normál)

A vasalás.net tökéletes partner a paplanhuzatok mosásban! Bízza csapatunkra a szennyes paplanhuzatok mosását, tisztítását. Vállaljuk a huzatok mosását, a kis mennyiségektől egészen az ipari mennyiségekig, akár 24 óra alatt, akár futárszolgálattal háztól-házig szállítva.

Párnahuzat (kicsi)

Vállaljuk kispárna, nagy párna és egyéb méretű párnahuzatok mosását. Ha minket választ és nálunk mosatja ki párnahuzatát, mi garantáljuk, hogy patyolat tisztán kapja vissza párnahuzatát a mosás után. Célunk az, hogy megrendelőink elégedettek legyenek velünk, így a párnahuzatok mosásánál, mindig nagy körültekintéssel járunk el.

Párnahuzat (nagy)

Sok a szennyes? Nincs ideje mosni? Válassza a vasalás.net párnahuzat mosás szolgáltatását. Kispárna, díszpárna és nagypárna huzat mosását, tisztítását, fertőtlenítését vállaljuk, akár 24 órás határidővel is. Ha már unja a párnahuzatok mosását, akkor válassza a párnahuzat mosás szolgáltatásunkat, amellyel levesszük válláról a mosás feladatát.

Piperemosás

Női öltözékhez tartozó mindenféle cifraság, pipere cikkek mosását vállaljuk. Rövid határidő, megbízható mosási minőség, ez jellemzi a vasalás.net pipere mosás szolgáltatását.

Pléd

Bepiszkolódott a pléd? Ráférne már egy mosás? Akkor ne keressen tovább! Cégünk nagy tapasztalattal és ipari gépekkel vállalja plédek mosását. Akinek fontos a tisztaság, a pontos, precíz munka az a plédeket a vasalás.nettel mosatja.

Poló

Ne foglalkozzon szennyes pólóinak válogatásával és mosásával! Bízza ezt a feladatot inkább Cégünkre és az így felszabadult időt töltse kellemesen párjával, családjával vagy gyermekeivel. Míg Ön szórakozik, vagy csak egyszerűen pihen, mi addig kimossuk rövid, hosszú, női vagy férfi pólóját, legyen annak az anyaga pamut, műszál vagy gyapjú. A fekete színű ruha fekete marad, a fehér pólók pedig patyolat tiszták lesznek, ha igénybe veszi poló mosás szolgáltatásunkat!

Sötétitő

Sötétítő függönyei nem olyanok, mint régen? A sötétítőkre ráférne egy mosás? Ne gyömöszölje, ne terhelje háztartási mosógépét a sötétítők mosásával, válassza inkább a vasalás.net sötétítő mosás szolgáltatását. Cégünk ipari mosógépekkel vállalja a legnagyobb sötétítők mosását, tisztítását, fertőtlenítését is.

Sportruházat

Otthon büdösödik a sportszere? Már nem tud meglenni a sportruhák izzadtság szagától? Vállaljuk bármilyen mez, trikó, sportruházat mosását, fertőtlenítését és tisztítását. Legyen szó akár egy tornaruháról vagy komolyabb sportruháról, garantáljuk, hogy Ön sportruházatát patyolat tiszta állapotban kapja vissza.

Szalvéta

Egy szépen feldíszített asztal kötelező kelléke az élére hajtogatott friss, tiszta szalvéta. Ha minőségi mosásra van szüksége, akkor válassza cégünk mosás szolgáltatását! Vállaljuk éttermek és háztartások részére egyaránt szalvéták mosását, tisztítását, fertőtlenítését!

Szoknya

Elmaradt a mosással? Szennyes szoknyái egy kupacban hevernek? Válasszon minket és próbálja ki a szoknya mosás szolgáltatásunkat. Rövid határidőre, akár háztól-házig szállítással vállaljuk rövid szoknyák, farmerszoknyák, miniszoknyák mosását, ipari technológiával, patyolat tiszta minőségben.

Szövetkabát mosás(tisztítás)

Szövetkabát mosás, szövetkabátok mosása: cégünk különös figyelemmel végzi a szövetkabátok mosását, tisztítását! Kérje egyedi ajánlatunkat akár 1 db esetén is!

Törülköző (kicsi)

Kéztörlők, kis törülközők mosása sem lehet gond a vasalás.net csapatának. Nálunk nem gond a méret, az anyag, mindenféle és fajta törülközőt patyolat tisztára mosunk! Ha elege van a szennyes, koszos törülközőkből, a makacs foltokból, akkor Önnek a törülköző mosás szolgáltatásunkra van szüksége!

Törülköző (normál)

Törülközők tisztítása, mosása megbízhatóan garanciával. Ha már nem lát ki a szennyes törülközőktől, akkor se keseredjen el! A törülközők mosásában a vasalás.net igazi partnere lehet. Többféle anyagú, méretű törülköző mosását vállaljuk, rövid határidőre, akár háztól-házig szállítással.

Törülköző (törölköző)

Nincs ideje, pénze lakájt, takarítónőt fogadni? Nem is kell, hiszen a vasalás.net csapata vállalja a koszos, szennyes türcsik, törülközők mosását, tisztítását, fertőtlenítését. A ránk bízott törülközőket ipari mosógépekben mossuk tisztára, úgy, hogy a törülközők kezelési utasításait is figyelembe vesszük.

Textil kresz jelek jelentései(normál)

Textil kresz jelek jelentései, a mosás jelképei:

162-1-image002
Mosógépben különösebb óvatosság nélkül, normál program szerint mosható, öblíthető, centrifugálható.

162-2-image004
Mosás forgódobos gépben, hőmérséklet korlátozás nélkül, öblítés, centrifugálás kíméletesen. Keverőtárcsás gépben nem mosható.


Legfeljebb 60°C-on mosógépben, kímélő program szerint mosható, öblíthető, centrifugálható.


Mosás forgódobos gépben, legfeljebb 60°C-on, kímélő program szerint öblítés, centrifugálás kíméletesen. Keverőtárcsás gépben nem mosható.


Legfeljebb 40°C-on mosógépben, normál program szerint mosható, öblíthető, centrifugálható.


Mosás forgódobos gépben, legfeljebb 40°C-on kímélő program szerint, öblítés, centrifugálás kíméletesen. Keverőtárcsás gépben nem mosható.


Mosás forgódobos gépben, legfeljebb 30°C-on, kímélő program szerint, öblítés, centrifugálás kíméletesen. Keverőtárcsás gépben nem mosható.


Kizárólag forgódobos gépben, legfeljebb 40°C-on nyomkodva, dörzsölés, facsarás nélkül mosható. Öblítés, centrifugálás kíméletesen.


Nem mosható!


A vegytisztítás jelképei, jelentései:

162-10-image020
Valamennyi textíliára általánosan használt szerves oldószerrel tisztítható a szokásos műveletek alkalmazásával.


Vegytisztítható tetraklór-etilénnel (perklór-etilén) benzinnel, Valklen-nel a szokásos kezelési műveletek alkalmazásával.


Tisztításkor óvatosság szükséges perklór-etilénnel tisztítható, de korlátozott a víz, a segédanyag hozzáadás, a mechanikai hatás és a szárítási hőmérséklet.


Csak benzinnel vagy valklénnel tisztítható a szokásos műveletek alkalmazásával.


Tisztításkor bizonyos óvatosság szükséges benzinnel vagy valklénnel tisztítható, de korlátozott a víz, a segédanyag hozzáadás, a mechanikai hatás és a szárítási hőmérséklet.


Nem vegytisztítható!


Nedvesen (vizesen) vegytisztítható.


A vasalás ikonok jelentései:


A vasalótalp hőmérséklete legfeljebb 200°C lehet.


A vasalótalp hőmérséklete legfeljebb 150°C lehet.


A vasalótalp hőmérséklete legfeljebb 110°C lehet.


Nem vasalható!


A fehérítés ikonok jelentései:


Klórtartalmú készítményekkel (pl. hypó, Flóraszept) nem kezelhető, fehéríthető


Klórtartalmú készítményekkel kezelhető, fehéríthető


A szárítás ikonok jelentései:


Forgódobozos szárítóban szárítható, különös óvatosság nem szükséges.


Igen enyhe centrifugálás vagy centrifugálás nélkül, csak felfüggesztve, csepegtetve szárítható.


Igen enyhe centrifugálás, vagy centrifugálás nélkül fektetve, kiterítve, formára igazítva szárítható.


Forgódobozos szárítóban nem szárítható.


A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás